Сребърната вода Армакс

Втората ни имунна система

За среброто и сребърния колоид

Среброто е мощно, природно анти-микробно средство, познато и използвано от близо 6 хиляди години, без да са известни някакви неблагоприятни странични явления или противопоказания за човека. Преди много години, често хората слагали по една сребърна монета в млякото, за да го предпазят от бързо разваляне. Дезинфектиращите и антисептични свойства на среброто са били известни още на древните гърци и много отдавна хората забелязали, че тези, които използват и се хранят със сребърни прибори се разболяват по-рядко и почти не страдат от инфекции. Използвани били и сребърни пластинки, които слагали върху раните, за да избегнат инфекцията и да ускорят заздравяването.

Най-важното за Армакс:

КАК ДЕЙСТВА КОЛОИДНОТО СРЕБРО?

Каталитично окисление:

Среброто има естествена “склонност” към кислорода, затова бързо се свързва със сулфидрилните групи около бактериите и вирусите. Това окисление блокира биохимичните им жизнени процеси, които превръщат хранителните им източници в аденозин трифосфат и отделят отпадни продукти (токсини).

Взаимодействие с клетъчната мембрана на микроорганизма:

Среброто се свързва към клетъчната мембрана на микроорганизма, уврежда я, мембраната се спуква, съдържимото се излива и това предизвиква смъртта на микроорганизма.

Свързване с ДНК:

Доказано е (въпреки че не се знае интимният механизъм), че среброто се свързва с ДНК на микроорганизма и предотвратява разгъването на ДНК му – основен момент от процеса на репликация на микроорганизма (най-вече при вирусите).

Защо истинско колоидно сребро а не друго?

8 доказани предимства на истинското колоидно сребро:

Бактерицидно действие на сребърната вода

Бактерицидно

Колоидното сребро “Армакс” е много ефикасно при бактериални инфекции, включително  срещу устойчиви на антибиотиците видове, без да създава резистентност! Сребърната вода Армакс е подходяща и за дългосрочна употреба.(виж още Армакс за пиенепрофилактика и лечение с АрмаксАрмакс – навсякъде в дома)

Сребърна вода Армакс при рани

Локално приложение

Армакс спрей беше специално разработен за удобно, локално приложение по кожата, ноктите и скалпа. Спреят е подходящ при  рани, изгаряния, млечница, пародонтит, афти и различни кожни проблеми като: екзема, всориазис, акне и други.(виж още Армакс спрейгъбички и Армакспри изгаряне и ухапваане Армакс, рани и Армакс)

При възпалени очи, уши или гърло

Накапано с капкомера в окото или ухото, колоидното сребро “Армакс”, бързо премахва възпалението и зачервяването а чрез гаргара веднага облегчава болките в гърлото, без значение дали са предизвикани от вирус, бактерия или гъбички.(виж още стрептококово гърло и Армакс

Армакс унищожава вирусите

Антивирусно

Противовирусното дейстие на колоидното сребро “Армакс“ се проявява срещу различни вируси, предизвикващи грип, херпес, дихателни и стомашно-чревни инфекции и други инфекциозни болестни състояния – вкл. ХИВ. (виж още вируси и сребърна вода Армакс,  гастроентерит (стомашен грип) и Армакс, ваксини или Армаксистината за ваксинитеАрмакс при настинка и грип)

Противовъзпалителното действие на Армакс

Противовъзпалително

Колоидното сребро “Армакс” има уникални, ясно изразени, противовъзпалителни свойства както върху кожата, така и в организма. Премахва  зачервяването, подуването и самото възпаление. (виж още Армакс и имунната системаалергия и Армакспрофилактика и лечение с Армакс)

Армакс при синузит и хрема

При синузит и хрема

Изключително ефикасен при инфекция и възпаления на синусите (синузит) или хрема. Приложен на капки с капкомера в опаковката за пиене или впръскан  със спрея за нос се смърка, като се оставя да премине през носа и стигне до гърлото! За по-голямо удобство и ефикасност, специално за приложение в носа създадохме и Армакс назален спрей! (виж още  синузит, хрема сребърна вода Армакс)

Армакс при грип и хрема

При грип и настинка

Колоидното сребро “Армакс” подпомага справянето на организма с грип или настинка, като подпомага и усилва имунитета на хора и животни.(виж още Армакс при настинка и грипНастинка или грип?,Армакс за профилактика и лечение)

Туберкулоза и сребърна вода Армакс

При дихателни инфекции

Приемано през устата или чрез инхалация, колоидното сребро “Армакс”, премахва причинителите на дихателни инфекции, включително и дихателни вируси.(виж още Армакс + антибиотик?Армакс при туберкулоза)

Всичко, което искате да знаете за колоидното сребро Армакс

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Голямата лъжа “Аргирия”

Почти всеки, който се е интересувал или търсил информация за колоидно сребро е попадал по един или друг начин на информацията за “сръбърния човек”. Този единствен по рода си случай…
Мненията ви за Армакс

благославят нашите усилия!

"Благодарение на "Армакс" се оттървах от ужасния си синузит. Безкрайно ви благодаря за резултатите."
Доволен потребител на Армакс
Никол Иванова
С какво още можем да ви бъдем полезни?

Препоръчани страници

Ето къде можете да научите името на своята сексуална гаранция или да получите консултация или съдействие във връзка с безопасността на храните във вашия хранителен обект:

Свържете се с нас

Потърсете ни при въпроси

Ако на сайта липсва някаква информация, свържете се с нас и ще ви я предоставим

Споделяне :