Сребърна вода Армакс при гъбички

сребърна вода армакс

Колоидното сребро е едно от най-мощните средства срещу гъбички!

Скорошно изследване проведено в катедрата по микробиология на университета Кюнгпук в Дегу (Южна Корея) доказа, че колоидното сребро е едно от най-мощните и ефикасни средства срещу гъбичките. Резултатите от изследването бяха публикувани на страниците на  престижното научно списание Джърнал ъв майкробайолоджи енд байотекнолоджи (Journal of Microbiology and Biotechnology).

Сребърна вода Армакс при Кандида и Трихофитон

Изследванията са били насочени върху действието на колоидното сребро върху гъбичките от видовете Кандида и Трихофитон – два от най-често срещаните причинители на инфекции по устната кухина, половите органи, кожата, скалпа (косата) и ноктите.  

Среброто се е оказало еднакво ефективно както върху отгледани в лабораторни условия щамове на гъбичките, така и върху такива взети в клинични условия. Колоидното сребро се е оказало също толкова ефективно колкото Амфотерицин Б, един от ефикасните медикаменти, който често се използва за лечение на системни гъбични инфекции при човека. Нещо повече, колоидното сребро се оказало по-ефикасно от друго разпространено противогъбично средство: флуконазол.

Колоидното сребро е отлично средство против гъбички!

Данните от изследването не казват нещо ново, но за сетен път доказват по експериментален път известния за  употребяващите  колоидно сребро факт: то е отлично средство при различни гъбични инфекции. Тъй често срещания пърхут не е нищо друго освен гъбична инфекция по кожата на главата. Това, което обаче е малко известно, е че разпръсквано по кожата на главата, колоидното сребро ефективно премахва гъбичната инфекция (пърхута) за броени дни.

Гъбични инфекции на ушите и очите се премахват сравнително лесно като засегнатия участък се накапва (или напръсква) с колоидно сребро и за няколко дни инфекцията изчезва.

Гъбична инфекция с кандида на устата

Афти и други проблеми с устата

Често срещаните афти в устната кухина, при които побелява езика, лесно се третират с колоидно сребро. Веднъж, два или три пъти на ден в продължение на няколко минути жабурене с колоидно сребро и течността се задържа в устатата за около 5 минути. След като среброто е подействало, течността или се гълта или да се изплюва (без значение). Манипулацията е добре да се прави след храна, особено ако са погълнати храни съдържащи захари. Ефектът настъпва след няколко дни а след седмица симптомите напълно изчезват.

При гъбички по ноктите:

Гъбички по ноктите успешно се премахват като пръстите (на ръката или краката) се потопятт за около 30 минути в колоидно сребро (докато си гледате телевизия например). Ефектът проличава още след първата седмица, но някои по-упорити инфекции може да изискат 2-3 или повече седмици преди да изчезнат.

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :