Профилактика и лечение с Армакс

сребърна вода армакс

Профилактика и лечение на инфекциите в едно?

Фактически, колоидното сребро АРМАКС е единственото средство, което може да се използва еднакво успешно както за профилактика, така и за лечение на различни видове инфекции. Антибиотиците са добри средства за лечение, но не могат да се използват за профилактика. Ваксините са добри средства за профилактика, но не могат да се използват за лечение. И антибиотиците и ваксините обаче, винаги действат само на ограничен брой микроорганизми – тези, за които са предназначени. Сребърната вода АРМАКС не прави разлика между микроорганизмите и действа на практика върху всички бактерии, вируси и гъбички.

Профилактика или лечение на инфекциите?

Ако зададем въпроса: какво АРМАКС прави по-добре – да профилактира или да лекува, определено можем да кажем, че профилактиката е по-добре от провеждането на лечение! Профилактиката не само елиминира усложненията, проблемите и страданията на лечението, но и в крайна сметка е икономически по-изгодна.

За съжаление, в България от десетилетия се говори за профилактика, но малко се прави на практика. А и самите българи най-често нямат ясно съзнание и разбиране, че винаги е по-добре да се предпазиш, отколкото да се лекуваш. Обикновено се чака докато проблемът възникне и едва тогава се взимат мерки за неговото решаване. В сила е добре известната стара максима “първо си създаваме проблеми а след това се хвърляме да ги решаваме”.

Предпазване на деца и възрастни от всякакви инфекции

С появата на сребърната вода АРМАКС българите имат възможност да провеждат ефективна, достъпна, лесна и безопасна профилактика на най-често срещания здравен проблем – инфекциите от различен произход и на различни места.

                        Настинка или грип?

През зимата почти няма човек, който да не е засегнат поне веднъж от едно от двете. Ето защо е добре да знаете когато се чувствате неразположени, кое от двете е по-вероятната причина. Двете състояния много си приличат и често се бъркат, поради което се реагира не съвсем адекватно.

Обикновено грипът е по-опасно състояние и затова изисква по агресивно лечение, защото много често той предхожда и води до сериозна бактериална инфекция, която може да бъде наистина много опасна.

ВАЖНО!

Антибиотиците не лекуват грип и настинка. Сребърната вода лекува!

Знайте, че и грипът и настинката не се лекуват с антибиотици, защото и двете са причинени от вируси, а антибиотиците не действат на вирусите. Съвсем разумно е обаче, при грипно състояние да се взима и антибиотик и АРМАКС, защото това би предотвратило развитието на бактериална инфекция, която може и да се усложни до пневмония. От 5 до 10 дни са необходими на организма да се справи сам с вируса (ако не се развие и бактериална инфекция). Това, което обаче може да се направи е да не се допусне усложняване на вирусната инфекция и преминаването й в бактериална такава и да се води борба със симптомите за облекчаване на страданието, докато инфекцията премине. В това отношение АРМАКС е неоценим помощник, който помага по-бързо и по-лесно да се справим с проблема, защото при такива състояния “природният антибиотик” Армакс играе ролята на втора имунна система.

Как да различим грипът от настинката? Някои основни симптоми:

Симптом Грип Настинка

Главоболие

Да

Необичайно

Температура

Да (няколко дни)

Необичайно

Болки в гърлото

Необичайно

Обичайно

Парене и сълзене на очите

Необичайно 

Обичайно

Запушен и течащ нос

Необичайно

Обичайно

Кашлица

Да

Сухи покашляния

Умора, слабост

Да (няколко дни) 

Лека и преходна 

Мускулни болки крампи 

Да 

Леки и преходни 

Стомашно-чревни проблеми

Често

Необичайно

Как по-добре да различим настинката от грипа? вижте ТУК

ВАЖНО!

Ако с времето състоянието ви не се подобрява или се влошава, консултирайте се с вашия лекуващ лекар!

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :