Лекарства и колоидно сребро?

Сребърна вода Армакс и медикаментите (лекарствата)

Колоидното сребро има ли лекарствени взаимодействия?

Много често ограничение при използването на различните лекарствени средства (медикаменти) е взаимодействието между тях. Прилагани съвместно, някои лекарства са антагонисти (намаляване ефекта поради противоположно действие), други са синергисти (усилване на ефекта поради еднопосочно действие) а трети открито водят до различни нежелани явления и реакции и просто трябва да се избягват. 

Сребърната вода не взаимодейства с други съединения!

За разлика от лекарствата, сребърната вода АРМАКС не взаимодейства с други съединения и затова няма ограничения при едновременното или успоредното й използване с различни медикаменти и средства! 

Единственото съединение на среброто, което се образува в организма е сребърният хлорид

Единственото съединение на среброто, което се образува в организма е сребърният хлорид в стомаха (от солната киселина), но сребърният хлорид е безвредна и безполезна сол, която се изхвърля с фекалийте (изпражненията). Това е особено важно за възрастните хора, които често се налага да приемат различни медикаменти, при които лекарствените взаимодействия са от голямо значение. Колоидното сребро АРМАКС само блокира жизнено важните ензими и системи на болестотворния микроорганизъм без да влиза в реакция с други съединения или органи в тялото.

През последните години все по-сериозно се разглежда въпроса и възможността за съвместно, едновременно използване на антибиотици и колоидно сребро. Подробностите за този изключително важен и перспективен подход, може да видите ТУК

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :