Коронавирус covid-19 и колоидното сребро Армакс

Как ефективно да се предпазим от коронавирус covid-19?

Сред пълната медийна и управленска истерия завладяла света във връзка с разпространението на новият коронавирус (наричан за кратко COVID-19), трябва да внесем малко яснота и спокойствие по въпроса като изясним каква би могла да бъде ролята на колоидното сребро при справянето с тази поредна глобална инфекция.

За целта, ще направим кратък

Преглед на появата и разпространението на различните щамове Коронавируси 

Остър Респираторен Синдром или SARS COV

Първата голяма епидемия с коронавирус избухна през 2002 г., когато от Китай тръгна т.н. “SARS” – Остър Респираторен Синдром или SARS COV. Този вирус беше силно вирулентен (болестотворен) и предизвикваше тежки пневмонии.  Той се предаваше основно по въздушно-капков път но и чрез допир до заразени с него повърхности. Също като сегашния COVID-19. Следствие активните мерки по света, инфекцията бързо беше овладяна и към 2003 г. потушена. От SARS бяха заразени около 8000 човека, като около 800 от тях починаха.

“Птичият” грип

През 2005 г. светът беше залят от новината за появата на т.н. “птичи грип”. Беше наречен така, защото отначало бе изолиран при птици, които незнайно точно как бяха заразили и хора чрез съответна мутация на вируса. При надвисналата над човечеството опасност от пандемия, големите фармацевтични компании убедиха правителствата, че е необходимо да инвестират в борбата срещу този азиатски нашественик. Така, светът похарчи близо 20 милиарда долара обществени пари за разработването, производството и складирането на колосални количества от разработеният специално за целта (но напълно безсмислен и неефективен) антивирусен препарата Тамифлу. Оказа се, че ефективността на този “медикамент” се изразява в намаляване с половин ден на традиционното протичане на една вирусна инфекция!? Не стига това, ами за да действа препаратът трябвало да се приема преди пациентът да се е заразил!? Както внезапно вирусът се беше появил, тъй внезапно и изчезна.

“Свинският” грип

През 2009 г. пък избухна т.н. “свински грип”.  Причинителят бил “птичи вирус”, който се комбинирал със “свински вирус” и чрез мутация започнал да заразява и хора! Затова масово населението беше призовавано да се ваксинира срещу обикновения грип, защото това намалявало вероятността от заразяване със “свински грип”. Отново бяха похарчени милиарди обществени пари за безсмислени имунизации, стотици хиляди загинаха от традиционния грип и шоуто продължи.

Вируса “Ебола”

През 2014 г.  ни нападна смъртоносния конгоански вирус Ебола. За сетен път светът беше вдигнат на крак и започна поредната епична война, този път срещу африкански вирус. След поредната многомилиардна инжекция фармацията набързо разработи специална анти-Ебола ваксина, която трябваше да спре разпространението на инфекцията. През 2019 г., повече от 130 000 конгоанци бяха ваксинирани за да се предотврати разрастването на избухналата в тази страна Ебола епидемия, но ефектът беше никакъв. 

Вируса “Зика”

През 2017 г. ни сполетя нова вирусна беда – този път от Южна Америка. Злокобният вирус Зика се разпространявал от кръвосмучещите комари в тропиците и милиони потенциални майки бяха застрашени от заразяване на плода им. И този път се оказа много шум за нищо. Както кампанията Зика се беше появила, така и отшумя.

Новият коронавирус

Краят на 2019 г. роди поредната медийно-инфекциозна вълна, този път под формата на мутирал от прилепи, панголини и мишки коронавирус. Новият вирус много прилича на грипния и на SARS вируса и се предава по същия въздушно-капков път. Тази “нова” инфекция тръгна паралелно с класическата пролетно-зимна грипна епидемия.

Освен различните мерки предприемани от правителството и обществото се налага да споделим важна информация, отнасяща се до превенцията (профилактиката) на заболяването, свързана с използването на колоидното сребро Армакс.

По различни начини и различни автори доказаха ефикасността на колоидното сребро срещу различни видове вируси и по-специално срещу различните щамове на коронавируси, включително SARS, MERS, птичи и свински грип, Ебола и Зика. Поради тази причина, няма основания да се счита, че колоидното сребро няма да действа и на новият коронавирус. 

Ефективно  предпазване от коронавируса чрез инхалиране на колоидно сребро

За предпазване и недопускане на инфекция дори при попадане в организма на коронавируса има един достъпен, прост и високо-ефективен начин: инхалиране на колоидно сребро!

С помощта на небулизатор (на английски небулайзер) се вдишва разпрашено на фини капчици колоидно сребро. Подробности относно закупуването и използването на небулизаторите може да видите от ТУК

Небулизатор за инхалация

Насищайки цялата дължина на дихателния тракт със сребърни йони, се унищожават всички респираторни и други вируси попаднали там. Това осигурява висока степен на предпазване, след като в над 90% от случаите коронавируса напада и се развива в дихателната система.  

Инхалирането на колоидно сребро премахва както бактериални, така и вирусни причинители и ефикасно помага при различни видове инфекции на горните и долните дихателни пътища, включително синузит, грип, пневмония, настинка и др.

Защо инхалирането на колоидно сребро е най-ефективния метод за предпазване от коронавирус covid-19?

Разпрашеното на фини капчици колоидно сребро попада директно в дихателния тракт – както в носа, така и в устата и белия дроб, т.е. покрива цялата горна и долна дихателна система.

Сребърните заряди действат мигновено, на мястото където се намират срещу вируса, защото не трябва да преминават нито през хранителния тракт, нито през друга биологична система или преграда на организма.

Вдишваните заедно с въздуха сребърни частици покриват практически цялата повърхност на алвеолите и унищожават попадналите там вируси.

Известна част от вдишваните сребърни частици през алвеолите попадат и в кръвообращението, което увеличава ефективността на инхалацията, предпазвайки организма и в други части, където вирусът би могъл да попадне.

Инхалираното количество колоидно сребро лесно се дозира и приема, дори от хора страдащи от дихателни проблеми.

Инхалирането на колоидно сребро може да става в домашни условия, което е определено удобство и допълнителна защита от възможни инфекции.

Поради високият афинитет на сребърните частици към вирусите, дори и малки количества от тях са достатъчни за унищожаването на микроба. Особено интересен в това отношение е т.н. “Зомби ефект”, който обяснява как и защо дори и малки количества сребро унищожават инфекциозните причинители.

Инхалирането на колоидно сребро е показано дори и при хора страдащи от астма, ХОББ (Хронична Обструктивна Белодробна Болест) и други дихателни проблеми, защото освен антимиокробното действие сребърните йони имат и доказано противъзпалително действие. Това в значителна степен премахва необходимостта тези хора да приемат кортикостероиди с техните добре познати странични действия и неблагоприятни последствия.

Инхалирането на колоидно сребро е единственият разумен, ефикасен и достъпен начин за предпазване от коронавируса, защото позволява инфекцията да не бъде допусната или ако има такава да бъде премахната още в ранната фаза на заразяването.

Имайки предвид всичко казано дотук, спокойно може да се заключи, че инхалирането на колоидното сребро АРМАКС е най-адекватния начин за предотвратяване заразяването с различни болестотворни, респираторни вируси, включително и новият, коронавирус КОВИД-19.

Споделяне :