Домашни любимци и Армакс

Сребърна вода за домашни любимци

Всеки, който отглежда домашен любимец задължително трябва да има на разположение колоидното сребро АРМАКС!

Причината е защото тази сребърна вода бързо и ефикасно може да спаси живота или да облекчи страданието на вашият домашен любимец. Тя е прекрасно средство за почистване, дезинфекция и обезмирисяване какъвто и да е вашият домашен любимец: куче, котка, птичка, хамстер или друго.

Възможните места и начини на използване на Армакс при домашни любимци са разнообразни, но ето някои от най-често използваните:

ПРОБЛЕМИ ПО КОЖАТА (КОЗИНАТА):

Това е често срещан проблем при котките и кучетата. Обичайно се решава лесно, като засегнатия участък се напръсква обилно с АРМАКС Спрей, няколко пъти на ден, докато симптомите изчезнат.

Има много-информация за това, че колоидното сребро действа благоприятно на възстановяването и оздравяването на клетките. Среброто ускорява и подобрява зарастването на различни рани, като освен това предпазва засегнатото място от инфекции и възпаления.

Всякакви зачервявания или наранявания на кожата (козината) на животното се напръскват неколкократно с АРМАКС Спрей, като в същото време на любимеца може да се дава и да лочи (пие) от колоидното сребро.

СТОМАШНО-ЧРЕВНИ ПРОБЛЕМИ:

При различни стомашно-чревни проблеми на вашия любимец  колоидното сребро се дава за пиене без да се променя или разрежда, но ако по някаква причина се наложи то да се разрежда САМО с дестилирана вода. Добавянето на чешмяна вода сериозно ще намали ефекта на продукта, защото намиращите във водата хлорни и други йони ще се свържат със среброто и ще образуват разтворими соли (като сребърен хлорид например). Възможен начин да се дава АРМАКС вътрешно е като около 15-20 мл (една супена лъжица) се събира в спринцовка, с помощта на която течността се впръсква в устата на животното (ако то отказва да лочи). Друг начин е колоидното сребро да се сипе в прясно или кисело мляко (или друга приятна за любимеца течност) и да се даде на животното за пиене.

ПРОБЛЕМИ ПО ОЧИТЕ И УШИТЕ:

Проблеми с ушите са често срещани при редица кучета. Затова е особено важно и полезно да се знае, че АРМАКС Спрей  помага при такива ситуации.

При проблеми и с ушите и с очите с капкомер сребърната вода АРМАКС се накапва върху засегнатия участък. Ттова се повтаря 2-4 пъти на ден, до изчезването на симптомите и още 2-3 дни след това.

Много кучета имат проблеми с ушите. При проблем в ухото се накапват 3-4 капки сребърна вода АРМАКС. Основата на ухото се размачква нежно около 30-40 секунди (за да се разнесе хубаво колоидното сребро по вътрешните стени на ухото) и кучето се оставя да разтърси главата си. Процедурата се повтаря докато симптомите изчезнат и още 2-3 дни след това.

Използването на колоидното сребро АРМАКС Спрей върху домашните любимци гарантира бърз и сигурен ефект, пълна безвредност за животното, икономическа изгода и леснота на приложението. Така често ще си спестявате посещение при вашия ветеринар.

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :