Децата и Армакс

Сребърна вода Армакс за деца на всички възрасти

Сребърната вода Армакс подходяща ли е за деца?

Редица медикаменти не могат да се дават на деца под определена възраст, защото влияят неблагоприятно върху органите, тъканите и системите на неукрепналия и неизграден детски организъм.

При лечението с антибиотици и при профилактиката с ваксини се изисква изградена и работеща имунна система. При децата (особено при кърмачетата) имунната система е все още недоизградена и затова при тях се разчита на антителата получени от майката. При лечение или профилактика на новородените се използват инжекционни, супозиторни (свещички) или течни форми. Твърди орални форми (таблетки и капсули) не могат да се използват поради невъзможността на новородените да ги приемат. Това ограничава възможностите за въздействие при тази група и с появата на сребърната вода АРМАКС наборът от средства се разширява, като се откриват нови възможности (особено за профилактика) за въздействие върху инфекциите при децата.

Армакс за деца при настинка, грип и хрема

Настинката и грипът са две от най-честите заболявания, от които страдат децата, защото се предават по въздушно-капков път и това става лесно, докато те си играят едно с друго. Тук може да видите какви са приликите и разликите между настинката и грипа.

Отдавна на всички новородени в очите се капва сребърен нитрат за предпазване от стафилококова инфекция на очите. В повечето случаи използването на традиционните сребърни съединения е ограничено до локалното им приложение, поради различни им недостатъци и ограничения. При сребърната вода АРМАКС тези ограничения и недостатъци отсъстват и тя може да се използва както локално, така и вътрешно, като се смеси примерно с млякото, което бебето приема с биберона.

Важно предимство при употребата на колоидното сребро АРМАКС при деца във всички възрасти е неговата изключителна безвредност и безопасност за детето. Изключително малко са продуктите, които имат подобен на сребърната вода АРМАКС профил на ефективност, безвредност и безопасност, което окуражава все повече родители да използват масово Армакс за решаване на здравните проблеми пред които се изправят техните деца. Или накратко:

Армакс е идеалното средство за деца на всякаква възраст!

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :