Гъбички и Армакс

Гъбички по краката, ръцете и скалпа и сребърна вода Армакс

ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ, КРАКАТА И КОЖАТА

Гъбичките представляват поредица от единични клетки, свързани в едно цяло посредством тънки външни тръбички. Без значение дали гъбичката ще се развива нишковидно или мрежесто, характеристиките и поведението й не се различават от това на едноклетъчните бактерии. Ето защо, в присъствието на колоидното сребро АРМАКС бързо и трайно се блокират жизнено важни ензими и гъбичката загива. 

Гъбички по ноктите

Гъбичките са едни от най-разпространените и упорити причинители на инфекции.

Най-чест обект на тяхното нападение са кожата, скалпа на главата (пърхот), горните и долни крайници и ноктите по тях и половите органи при мъжа и жената. Също както и бактериите, под въздействието и натиска на антибиотиците, гъбичките често мутират и стават устойчиви на действието на антибиотиците.

Гъбички по ноктите на краката

Устойчивостта (резистентността) на бактериите и гъбичките към синтетичните антибиотици расте непрекъснато и това налага постоянно да се създават нови антибиотици.

Ясно е, че когато към даден антибиотик се е създала устойчивост в дадена група бактерии или гъбички, той става ненужен. Като природен антибиотик АРМАКС обаче, има това необикновено свойство да не създава устойчивост сред микроорганизмите. Това се дължи на механизма на неговото действие и липсата на предпоставки и възможности за изграждане на такава устойчивост.

Лечение на гъбички навсякъде по тялото

Постоянно високата активност на Армакс  срещу гъбичките и неотслабващото му въздействие върху тях го прави изключително удобен и ефективен при тези инфекции.

Още информация за лечение на гъбички с  колоидно сребро:

Какво ново

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :