Въпроси относно доставката

Поръчка, цени, условия

Аз съм от провинцията, как ще получа поръчката си Армакс?

Когато поръчате АРМАКС от този сайт, след като получим по е-мейла или по телефона вашата заявка, ние изпращаме поръчаното количество съгласно вашето желание:

  • по пощата до заявения от вас пощенски клон в съответното населено място,
  • до офис на куриер (най-често Еконт) във вашето населено място или
  • ако желаете, куриер може да ви достави праткакта до заявенията от вас адрес.

Пощата или куриерът  изпращат съобщение за това, че за вас има пратка, но много често, по различни причини съобщението така и не стига да получателя. Затова, до три дни след направена и потвърдена поръчка, можете да отидете в пощенския си клон или клона на куриера и да си потърсите пратката на заявеното в поръчката име.

Възможно е по ваше изрично желание  пратката да бъде изпратена до поискване в указаният от вас пощенски клон. Тогава, няма да получите съобщение от пощата, затова трябва сами да не забравите след няколко дни да минете през пощата в удобно за вас време и да си потърсите пратката. За куриерите, след като получите SMS съобщение, че има пратка за вас, просто трябва да минете за си я вземете от техния офис.

По ваше желание можем да изпратим пратката до заявенията адрес, но трябва да имате предвид, че не се знае точно кога куриерът ще посети адреса ви и ако в момента отсъствате, доставката  чрез куриер се обезсмисля. Обикновено, се иска куриер когато заявителя посочва като място на получаване служебен адрес, където е през по-голямата част от деня. Предимството от използването на доставка до или чрез куриери е, че доставката се извършва от днес за утре.

Аз съм от София, как ще получа поръчката си Армакс?

За София, пратката не се изпраща по пощата или чрез куриер а се доставя от нас до заявено от клиента място (адрес) в града, в удобен за него ден и час. Ето защо е добре когато се поръчва от София клиентът да посочи удобен за него ден и час, когато доставката му да се извърши.

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :