Вируси и сребърна вода Армакс

Армакс унищожава вирусите

ЕФИКАСНО, ПРОТИВОВИРУСНО, АНТИВИРУСНО СРЕДСТВО

Независимо, че медицинската общност не е възприела изцяло колоидното сребро като противовирусно средство, в цял свят ежедневно се трупат все повече данни и знания относно изключително добрите противовирусни свойства на колоидното сребро.

Най-нови клинични и лабораторни изследвания доказват, че колоидното сребро може да е ефикасно срещу различни вируси, включително вируса на СПИН, като ограничава и възпира размножаването на вируса в човешките клетки. По-стари изследвания са показали, че среброто възпира размножаването на вирусите просто като се свързва с тяхното ДНК/РНК.

На практика, сребърната частица е смъртоносна за вируса и намирайки се в непосредствена близост до него. Тайната за тази смъртоносност са т.н. сребърни микро-частици.

КОЛОИДНИ СРЕБЪРНИ МИКРО-ЧАСТИЦИ КЛЮЧ ЗА УСПЕХА

Разковничето за тази ефективност се нарича „сребърна микро-частица”. Това е много-важно да се знае, защото различните сребърни соли и разтвори (някои от които некоректно претендиращи да са  „колоидно сребро”) нямат такива микро-частици а само сребърни йони. Единствено истинското колоидно сребро Армакс съдържа както сребърни йони, така и сребърни микро-частици и това го прави несравнимо, спрямо останалите налични сребърни препарати.

ПРОСЛОВУТОТО ИЗСЛЕДВАНЕ ПРИ СПИН

През 2005 г. бяха публикувани резултатите от изследване, при което ин витро (в лабораторна среда) към вирусът на СПИН (намиращ се в подходяща за него човешка течност) е било добавено т.н. „нано-сребро” (сребро с микроскопични размери), вирусът не е бил в състояние да проникне и „превземе” намиращите с в течността човешки клетки. С други думи, среброто е предотвратило заразяването на клетките от вируса. Сребърни микро-частици (представляващи скупчвания на сребърни йони) с размери от 1 до 10 нанометра се свързват с вируса и го обезвреждат, като се свързват с определени части от неговата структура. Свързвайки се по този начин с вируса, среброто го прави неспособен да проникне в човешката клетка. Щом не може да проникне в клетката, вирусът става безобиден. Щом вирусът не може да проникне, няма и инфекция!

Такива свойства не притежава никой сребърен продукт, с изключение на истинското колоидно сребро. Всякакви други форми, „добавки”, въздействия и подобрители на сребърните частици само намаляват или дори премахват действието им!

СРЕБЪРНАТА ВОДА КОЛОИДНО СРЕБРО ОБЕЗВРЕЖДА МНОГО ВИРУСИ

Различни изследвания са доказали, че среброто обезврежда и редица други вируси, като тези на шарката, херпес симплекс, САРС вируса и други екзотични вируси като свинския и птичи вируси.

Особено важно е действието на среброто срещу вируса на Хепатит Б. Учени от Хонг-Конг установили, че сребърните микро-частици се свързват с вирусната ДНК и по този начин премахват способността на вируса да се размножава не само извън човешката клетка, но и вътре в клетката! Това е особено важно, защото означава, че среброто може не само да предпазва човешката клетка от заразяване с вируса, но и да предотврати размножаването на вече заразени с вируса клетки, което предотвратява разпространяването и на самата инфекция!

Понастоящем има само два вида утвърдени медикамента за лечение на хронифициран хепатит Б – един имуномодулатор и нуклеотидни аналози, но използването им силно се влияе от многобройни странични ефекти и мутации, водещи до устойчивост спрямо вируса. Особено голямо предимство на сребърните частици е невъзможността на вируса да създаде устойчивост към тях, защото взаимодействието на среброто с молекулите на вирусна ДНК е обусловено от обективни физико-химични свойства, от които вирусът просто няма как да избяга или към които да се приспособи.

Към днешна дата е установена ефективността на среброто срещу 24 важни вируси, причиняващи различни инфекции у хора и животни.

ПРИ ГРИП И ВИРУСИ ЛЕКАРИ ПРЕДПИСВАТ КОЛОИДНО СРЕБРО

Оказва се, че колоидното сребро е много-добро средство не само срещу свински грип но и срещу останалите грипни вируси, които са сред най-изменнчивите и трудни за овладяване. Ето защо растящ брой лекари и учени от всички краища на света все повече и по-активно препоръчват да се посегне към колоидното сребро при всяка една грипна епидемия или опасност от заразяване с птичи или свински вирус.

НЕ ВСЯКО СРЕБРО ДЕЙСТВА ЕДНАКВО!

Антивирусното действие на среброто не е абсолютно! В наскоро публикувано в „Джърнъл от нютришънъл енд енвайранментъл медисин” изследване се казва, че ефективността на среброто срещу различни видове вируси изключително много зависи от вида на сребърния продукт. Различните сребърни соли или имитиращи сребърни продукти са многократно по неефективни от истинското колоидно сребро. И причината за това е много-проста: единствено истинското колоидно сребро осигурява необходимата био-наличност на сребърни частици и йони, които са действащата част от приетото количество сребърен продукт.

КОЛОИДНОТО СРЕБРО УНИЩОЖАВА СТОМАШНО-ЧРЕВНИТЕ ВИРУСИ!

С един уникален подход, британски учени се опитват да покрият или да „внедрят” сребърни частици в обвивката на някои иначе безобидни (неболестотворни) бактерии и по този начин да създадат „бактерии убийци” на вируси. Правени са опити с такива инпрегнирани със сребро бактерии да унищожават норовируси, които по принцип причиняват значителна част от стомашно-чревните инфекции през зимния сезон и хранителни отравяния при редица храни. Оказало се, че тези бактерии успешно обезвредили норовирусите и затова сега същите учени изследват възможността този подход да се използва за унищожаването на ротавируси – най-вече грипни и други вируси свързани с настинките.

Изследва се възможността тази технология да се използва и под формата на назален спрей и вграждането във водни филтри и други препарати за ръце с цел избягване разпространението на този вид инфекции.

ДОБРАТА И ЛОШАТА НОВИНА ЗА КОЛОИДНОТО СРЕБРО

Добрата новина е, че без съмнение колоидното сребро е едно от най-добрите антиинфекциозни средства. Когато то съдържа освен йони и микрочастици това е най-ефективния вид сребро използван в практиката по света. В България, такова именно сребро е  истинското колоидно сребро Армакс.

Лошата новина е, че този вид сребърен продукт е по труден и сложен за производство и съответно по-скъп от останалите видове подобни сребърни продукти. Този факт понякога направо ограничава използването на Армакс, защото за жалост има хора, които не могат да си позволят да платят цената му.

ЗАКЛЮЧЕНИЕТО

Това, че даден продукт е високо ефективен, достъпен, безопасен и лесен за употреба въобще не значи, че той ще се използва масово. Причината за това са както големите фармацевтични фирми, формиращи медицинското обществено мнение, така и спонсорираните от тях лекари и власти, които изцяло играят за големите пари на фармацията. Фармацевтичните фирми не искат конкуренция, която да им пречи да  продават скъпите си ваксини и други противовирусни средства.

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Споделяне :