Ваксините Силгард и Церварикс

Прилагани ваксини

Кои са създателите на тези ваксини?

Тук ще стане дума за онези скъпо струващи отрови на корпорациите Мерк & Ко (САЩ) и ГлаксоСмитКлайн (Великобритания), които са причинили умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания вече у над 20 000 жени, от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други. Ваксината на Мерк носи търговската марка Гардасил (Gardasil), а в Европа се разпространява под името Силгард (Silguard). Патентованото изобретение на ГлаксоСмитКлайн пък е печално известно като Церварикс (Cervarix).

Ваксина срещу рак мори американски момиченца. Гардасил/Силгард причинява поражения на мозъка, лицев неврит и дори смърт. Разказахме как след редица смъртни случаи в Европа и САЩ властите прекратиха масовото инжектиране на деца с нея. В Британия например Националната здравна служба (NHS – аналог на нашата НЗОК) спря ваксинирането срещу HPV още през 2009 г., след като 14-годишната Натали Мортън умря един час след поставянето на инжекцията – както си стоеше на чина в класната стая.

Ваксините в България

Сега Мерк и Ко. и ГлаксоСмитКлайн са захапали провинция България – тук е територията на корупцията и невежеството, кой ще ти е чувал за Гардасил/Силгард и Церварикс?! Тук народът пасе трева. Тук от години шепа гешефтари, угоени с комисиони, рекламират по телевизията отровни ваксини уж срещу хепатит, птичи грип, свински грип и бизнесът върви с пълна пара.

Ваксините в програмите за имунизация

Целта е ваксината срещу полово предавания рак (!?) да влезе в задължителните програми за имунизация, така че правителството да плати милиони на корпорацията производител и на вносителя. Комисионната на местните рекламни агенти е процент от стойността на сделката. И не че не знаят за осакатяващото й действие – знаят прекрасно! Но в условията на гарантирано беззаконие алчността на парвенюто, на облечения във власт простак, на самозабравилия се търгаш не знае граници. Нито срам.

Осакатяващото действие на тези ваксини

В Европа първите съобщения за осакатяващото действие на имунизацията срещу човешкия папиломен вирус HPV, който бил причината за рака на шийката на матката, се появиха веднага след като на 24 септември 2007 г. Европейската комисия разреши за употреба ваксината на ГлаксоСмитКлайн във всичките 27 държави членки.

Какво ни казва рекламата за тези ваксини?

Рекламата на производителя твърди, че ракът на шийката на матката и други генитални новообразувания при жени са заразни и се причиняват от 2 разновидности на вируса, HPV16 и HPV18, който се предават по полов път. Негласно се предполага, че вашето дете ще започне да води безразборен полов живот веднага щом достигне полова зрелост. Вие трябва да извадите 800 лв. за 3 инжекции (толкова струват в България – виж в.Монитор от 20 януари 2009 г.), съставляващи първия курс на профилактика, още веднага щом вашето момиченце получи първия си мензис – затова е избрана и възрастта 12 години. И, силно препоръчително, още 800 лв., за да се ваксинира и майка му. Без всякакви основания, свидетелства и клинични данни се твърди, че тази ваксина, разработена едва преди 6-7 години в САЩ, щяла да ви пази от HPV цял живот, затова корпорациите производителки препоръчват на жените по света да си инжектира периодично Гардасил/Силгард или Церварикс чак до 49-годишна възраст, т.е. до предполагаемото настъпване на менопаузата. По старата рецепта на фармацевтичните мастодонти за трупане на огромни печалби хората биват облъчвани с агресивни заплахи от предстояща смърт.

Какво е положението в България?

Всеки ден една жена в България умира от рак на маточната шийка. Всеки 2 минути една жена в света умира от рак на маточната шийка. Всеки 18 минути една жена в ЕС умира от рак на маточната шийка.

Текстът е взет от рекламния сайт на Церварикс в България. Няма никакви доказателства, че тази статистика отговаря на истината. Няма данни, че Гардасил или неговия аналог Силгард (името е получено от размяна на местата на сричките гарда-сил) на Мерк & Ко или Церварикс са предотвратили развитието на какъвто и да било рак.

Ваксината била ефективна само срещу предракови лезии

Обратно, доказано е, че не може да предотврати никакъв рак, затова след близо 20 хиляди убити и осакатени жени в САЩ и ЕС производителите свирят отбой – ваксината им била ефективна само срещу развитието на ПРЕДРАКОВИ лезии! Трите инжекции, които съставляват първия курс на профилактиката, в Британия струват над 400  паунда. В САЩ през 2006 г. са стрували 600 долара. В България – 800 лв. Това са безбожни цени, затова Мерк и Глаксо упражняват корупционен натиск върху правителствата да платят бюджетни пари за стотици хиляди ваксини наведнъж. Такъв е подходът им при всяка ненужна отрова срещу измислена болест, която да им осигури пазарна ниша и печалби.

Поредният фармацевтичен гешефт

Понеже светът видя, изпита и изстрада подобни много милиардни гешефти на фармацевтичните корпорации с нагнетяването на психозата за задаваща се пандемия от измислените птичи грип и свински грип, продажбите на ваксината срещу рака на шийката на матката не вървят. А е и безбожно скъпа. В такива случаи корпорациите си купуват министри и депутати, които вкарват закони за поголовна консумация на лековете, които често се оказват отровни, понеже са ненужни – те лекуват несъществуващи болести. Случаят с Гардасил/Силгард и Церварикс е точно такъв – кабинетът Борисов беше накаран да купи огромни количества от тази отрова, за да налее наведнъж няколко милиона лв. от оскъдния бюджет за здравеопазване в касите на Мерк и Глаксо.

Внимание! Ваксината не е противоракова!

Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки, съответно на 12, 19 и 22 години, получиха треска, обриви, паралич на лицевите нерви и накрая починаха от инфаркт. (Виж в. Стандарт от 3 ноември 2007 г.) В САЩ, по данни на Федералната служба за храните и лекарствата около 17 500 момичета и жени са получили усложнения, някои от които осакатяващи. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система Джудишъл уоч. Това са 17 500 семейства, поразени от трагедии с имена като синдром на Гилен-Баре или паралич на Бел. Има поне 103 доказани случая на смърт, настъпила часове след имунизацията.

В Интернет можете да намерите подробности, например в каузата Спрете Гардасила! (Stop Gardasil!) във Фейсбук или на сайта Истината за Гардасил (The Truth about Gardasil).

В Британия ваксинирането на момиченца беше отменено едва през 2009 г., когато в Ковънтри 14-годишнта Натали Мортън умря в училище, час след като е била имунизирана. Испания също се отказа от ваксинирането след поредица от фатални случаи.

Тези ваксини изобщо не предпазват от рак!

Ваксинирането на деца уж с благородното намерение да бъдат предпазени от рак на половата система е агресивно рекламирано и в България. През януари 2009 г. във Варна се проведе Европейска седмица за предпазване от този вид рак, на която бе съобщено, че ваксинирането на едно дете или жена ще струва само някакви си … 800 лв. (В. Монитор от 20 януари 2009 г.) Въпреки тревожните информации в чуждите издания у нас, под формата на поучителни телевизионни беседи в здравните предавания вносителите на тази отрова и платени от тях лекарки обясняват на българските семейства, че ако не се ваксинират срещу рак на шийката на матката, значи са изостанали и не могат да бъдат признати за истински европейци.

Малко след това списание MD (Медицински дайджест)  – специализирано издание за лекари и здравни професионалисти, брой 6, септември месец, 2008  г. потвърди, че Гардасил/ Силгард и Церварикс изобщо не предпазват от рак! Интервенцията с анти-HPV ваксина се използва за превенция на преканцерозните лезии, предизвикани от човешкия папиломен вирус (HPV) серотипове 16 и 18*, но не е доказано дали това понижава заболеваемостта от рак на шийката на матката. Корпорациите производителки бяха заставени да запишат този изключително важен факт в рекламите си брошури.

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :