Армакс и финансовата изгода

Сребърна вода Армакс цена

Силата на колоидното сребро е профилактиката с него!

Като предпазно средство против различни инфекции, колоидното сребро АРМАКС просто няма равен! Приеман редовно в достатъчни количества той прави организма непревзимаем от болестотворните микроорганизми. За да стане това, той трябва да се взима редовно и в достатъчни количества. Време е и хората в България да разберат, че разходите за предпазването от инфекция са многократно по ниски (страданията трудно могат да се остойностят) от лечението на инфекцията, без да включваме другите вреди, неудобства и последствия.

Как човек може да разбере, че използвайки сребърната вода АРМАКС той наред с другите ползи има и чисто финансова такава? Ами просто като сравни разходите, които човек би направил ако се появи инфекция и трябва да я лекува.

Вирусните инфекции и симптоматичното лечение

Най-честите инфекции са вирусните. Но както вече стана дума, антибиотиците не действат на вирусите. Почти задължително е обаче дори и при вирусна инфекция да се приемат антибиотици, защото вирусните инфекции най-често преминават в бактериални и тогава става страшно. И тъй като това преминаване трудно може да се установи или проследи, практиката е да се вземат мерки предварително. И каква е сметката?

При вирусни инфекции се използва т.н. симптоматично лечение, което е насочено към премахване на симптомите а не на причината. Тук се включват средствата за понижаване на температурата, облекчаване на болката, премахване на крампите и слабостта, засилването на организма с витамини, минерали и соли, потискане на разстройството и облекчаване на стомашно-чревния дискомфорт и т.н. Общата сума, която човек би похарчил за едно такова симптоматично лечение е от 10 до 30 лв. за една седмица.

Скъпото лечение, което можем да си спестим

Ако към симптоматичната терапия прибавим и антибиотик (от 5 до 40 лв в зависимост от финансовите възможности), сумата нараства до 15 – 70 лв. Използването на анти-бактериални ваксини като Респивакс, Бронховаксом или RS 19 струва между 5 и 30 лева. Ваксинирането с противогрипна ваксина струва около 15 лева.

И така, общата сметка се движи между 30 и 80 лева!!! Ако се използва АРМАКС, тези разходи са не-повече от 8 – 15 лева. Ето така, човек може да получи повече здраве, за по-малко пари. Всеки нормален човек може да си направи сметката кое е по-добре и по-изгодно.

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :