Армакс и имунната система

сребърна вода армакс

Засилване или защита на имунната система?

Имунната система е стражът на човешкия организъм. Тя се грижи за защитата му от външни неприятели, отровни или вредни съединения и за обезвреждането и изхвърлянето на тези токсини. Имунната система, с помощта на антибиотиците се справя с бактериите и гъбичките и чрез ваксините ни защищава от вируси. 

Антибиотиците и ваксините са чужди тела за организма

За имунната система обаче и антибиотиците и ваксините са също чужди тела и тя реагира и спрямо тях, твърде често по нежелан начин, известен като алергична реакция. Някои заравят, че сами по себе си антибиотиците са силно токсични съединения, произвеждани от различни плесени и микроорганизми с цел унищожаването на други микроорганизми. Ваксините пък обикновено представляват белтъчни частици от вируси характерни за дадения вирус. И двете натоварват имунната система и създават предпоставки тя да започне да реагира по-бурно от необходимото и да се стига до алергична реакция. Токсичността на антибиотиците ги прави негодни за профилактика а механизмът на действие на ваксините ги прави негодни за лечение.

За имунната система сребърните йони на Армакс не са чужди тела

АРМАКС обаче, има несравнимото свойство да може да се използва както за профилактика, така и за лечение на инфекции причинявани от бактерии, вируси или гъбички. Сребърните йони в сребърната вода Армакс са толкова малки, че имунната система не може да ги разпознае като чуждо тяло и съответно не реагира по никакъв начин на тяхното присъствие. По този начин имунната система не се натоварва, не се активира и не се създават предпоставки за появата на алергични реакции. Нещо повече, Армакс  облекчава имунната система в защитната й функция и затова наричат често колоидното сребро Армакс “втора имунна система” на организма.

Профилактиката с Армакс изгражда втора имунна система

Редовното, профилактично приемане на АРМАКС фактически означава изграждане на втора имунна система. АРМАКС намалява натоварването на естествените защитни механизми на организма, като ефективно унищожава потенциалните патогени и намалява количеството на техните токсини в организма.

Втората имунна система работи паралелно и независимо от собствената имунна система на организма, като по този начин се явава втора сериозна преграда пред появата и развитието на инфекции и епидемии от типа на грипните.

Какво ново около Армакс?

Последни новини

Поръчай сега

Споделяне :